Μελέτη, Επίβλεψη,Κατασκευή
Ενεργειακά Πιστοποιητικά
Εκτιμήσεις Ακινήτων

Κοσμίδης Γεώργιος - Μάριος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός,  Μηχανικός Περιβάλλοντος
Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Κατασκευή

Επίβλεψη

Image

Tεχνικό γραφείο Γεώργιου - Μάριου Κ. Κοσμίδη & Συνεργάτες

Το τεχνικό γραφείο Γεώργιου - Μάριου Κ. Κοσμίδη & Συνεργάτες αποτελεί συνέχεια του τεχνικού γραφείου Κοσμά Γ. Κοσμίδη & συνεργάτες το οποίο, δραστηριοποιείται στο τομέα των ακινήτων και παρέχει ένα σύνολο άρτιων και αξιόπιστων υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς.

Πολιτικού Μηχανικού

Βασικός μας στόχος είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αξιοπιστία, ακολουθώντας την τήρηση των νόμων και τον κανονισμών που ισχύουν στην Ελλαδα. Ταυτόχρονα η κάλυψη των στόχων και των αναγκών των εκάστοτε πελατών είναι πρωταρχικό μας μέλημα.
πολιτικος μηχανικος θεσσαλονικη

Μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση ακινήτων

Το τεχνικό γραφείο δραστηριοποιείται από το 1982 έως και σήμερα ανελλιπώς στην διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για την έκδοση Οικοδομικών Αδειών για κάθε τεχνικό έργο.

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση & αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων ως και εν γένει ακινήτων

Η πολύχρονη εμπειρία στο χειρισμό σύνθετων τεχνικών θεμάτων, με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, έχει ως αποτέλεσμα την παροχή υπεύθυνων συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με πολεοδομικά και τεχνικά ζητήματα στην αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας

Άδειες Δόμησης (Μελέτη - Επίβλεψη)

Έκδοση αδειών δόμησης, από τη μελέτη και την υποστήριξη των σχετικών φακέλων στις αρμόδιες Υπηρεσίες ως την επίβλεψη, την κατασκευή και την πλήρη αποπεράτωση του έργου σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της εκάστοτε κατασκευής και τους κανονισμούς που υπαγορεύει η νομοθεσία.

Αρχιτεκτονική Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Interior Design για κάθε project, μικρό ή μεγάλο, σύμφωνα με τις ανάγκες  και τις προτιμήσεις σας σχεδιάζουμε μαζί χώρους υψηλής και σύγχρονης αισθητικής.

Τεχνικός έλεγχος ακινήτων & Τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών

Στόχος της διαδικασίας του Τεχνικού ελέγχου είναι η διερεύνηση και η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης του ακινήτου, όπου συγκεντρώνονται όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες (τεχνικά και πολεοδομικά χαρακτηριστικά) μέσω έρευνας και επιτόπιας αυτοψίας.

Ενεργειακή επιθεώρηση & έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης

Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης για κάθε χρήση (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κά) σύμφωνα με την νεότερη αναθεώρηση του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.Εν.Α.Κ.)

Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση φακέλων και την έκδοση αδειών καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής, εργαστήρια τροφίμων κ.α.

Εκτιμήσεις Ακινήτων σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (Πιστοποιημένοι Εκτιμητές του ΥΠ.ΟΙΚ.)

Εκτιμήσεις Ακινήτων από το έτος 1989 έως και σήμερα ανελλιπώς, από έμπειρους Εκτιμητές και στην συνέχεια από Πιστοποιημένους Εκτιμητές του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων εξαρτημένων κατά ΕΓΣΑ ‘87

Αναλαμβάνουμε την αποτύπωση κτηρίων και γεωτεμαχίων και τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων με σύγχρονο εξοπλισμό

Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων / Επαγγελματικών Χώρων

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, μονοκατοικιών, διαμερισμάτων

Πέρδικα 121, Θεσσαλονίκη - Κάτω Τούμπα, 54453

2310953395

Κοσμίδης Γεώργιος Εκτιμητής Ακινήτων
Εκτιμήσεις Ακινήτων, Εκπόνηση μελετών ιδιωτικών έργων (Αρχιτεκτονικά, Στατικά, Πυροπροστασία, Θερμομόνωση, Ύδρευση, Αποχέτευση, Υδραυλικά και Περιβαλλοντικά), Εκπόνηση μελετών δημοσίων έργων (Κατ. 13 Μελέτες Υδραυλικών ́Έργων & Κατ. 27 Περιβαλλοντικές Μελέτες), Προετοιμασία & διακίνηση φακέλων Αδειών, Ενεργειακές Επιθεωρήσεις και Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων